Reset Password

Your search results

Terms and conditions

Termenii și condițiile de Uilizare pentru site-ul https://www.myjourneyingreece.com

 

 • INTRODUCERE

Bine ați venit pe site-ul societății KATERINA ROMGREEK TRAVEL SRL, denumit în continuare „Site” sau „Site-ul”. Prin prezentul document, punem la dispoziția dumneavoastră Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare ale acestui site, care se aplică tuturor persoanelor care îl accesează.

Site-ul este deținut și administrat de societatea KATERINA ROMGREEK TRAVEL SRL, persoană juridică română, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/15778/2019, CUI 41916120 și sediul sediul social stabilit în București, strada Vasile Lascăr, nr. 5-7, camera 602, etaj 6, Sector 2, telefon 0040770735966, 00306906576676,  email : hello@myjourneyingreece.com.

Prin vizitarea site-ului nostru și accesarea informațiilor și serviciilor pe care vi le oferim, înțelegeți și sunteți de acord să acceptați Termenii și Condițiile enunțate în cuprinsul prezentului document, precum și termenii si condițiile formulate în Politica de Confidențialitate, cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Ne rezervăm dreptul de a schimba prezenții Termeni și Condiții de utilizare fără niciun fel de notificare prealabilă.

Totuși, în situația în care aceste modificări ar fi de natură să afecteze drepturile dumneavoastră personale și/sau ar avea implicații asupra datelor dumneavoastră personale, acest aspect va fi adus la cunoștința dumneavoastră prin apariția unui mesaj automat la accesarea site-ului prin care veți fi informat cu privire la aceste modificări.

Faptul că veți continua să utilizați acest site după astfel de modificări, notificate dacă natura lor cere acest lucru, reprezintă confirmarea și acordul dumneavoastră față de secțiunea modificată a termenilor și condițiilor.

În situația în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare ale site-ului vă rugăm să părăsiți site-ul. Continuarea navigării pe site va echivala cu luarea la cunoștință și acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare, a politicii de confidențialitate și a politicii de cookies.

Acest document vă prezintă drepturile și responsabilitățile dumneavoastră atunci când utilizați acest site și vă rugăm să le citiți cu atenție.

Katerina RomGreek Travel SRL nu este responsabilă pentru eventualele neconcordante care pot apărea între informațiile din site și informațiile primite în agenție. Întotdeauna vor avea prioritate informațiile primite în agenție.

 • UTILIZAREA ȘI CONDUITĂ RESPONSABILĂ

Site-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot încheia contracte valabile în conformitate cu legislația aplicabilă. În mod nelimitat site-ul și serviciile oferite de site nu sunt disponibile pentru minori.

Scopul site-ului este acela de a vă oferi dumneavoastră, în calitate de utilizator al site-ului, informații cu privire la serviciile pe care noi le oferim și cu privire la modalitatea de rezervare a acestor servicii.

 

 • CONFIDENȚIALITATE

Confidențialitatea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, motiv pentru care am creat o Politică de Confidențialitate separată pentru a vă explica în detaliu cum colectăm, administrăm, procesăm, asigurăm și stocăm informațiile dumneavoastră personale. Politica noastră de confidențialitate face parte integrantă din aceste Condiții de Utilizare și poate fi citită în integralitatea sa apăsând aici.

 

 • LIMITAREA GARANȚIILOR

Prin utilizarea website-ului nostru înțelegeți și sunteți de acord că toate Informațiile și Seviciile pe care le oferim „așa cum sunt” și „în limita stocului disponibil”.

Site-ul www.myjourneyingreece.com este un site cu conținut informativ. Katerina Romgreek Travel SRL nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea și exactitatea acelor informații.

Ne declinăm orice responsabilitate față de acuratețea, conținutul sau disponibilitatea informațiilor găsite pe site-uri care au legătură cu site-ul.

Nu suntem responsabili pentru proasta funcționare a telefoanelor, rețelelor de electricitate, rețelelor electronice, a internetului, a calculatoarelor, a elementelor de hardware sau de software, pentru căderea, întârzierea sau dificultățile acestora, pentru mesajele poștale, de email, conexiunile ori intrările pierdute, furate, ilizibile, incomplete, deformate, mutilate sau pentru taxele poștale legate de acestea, pentru securitatea fiecăreia si a tuturor celor enumerate.

Mai mult, nu suntem responsabili pentru incorectitudinea și inacuratețea informațiilor intrate, fie că sunt cauzate de utilizatoii de internet fie de oricare dintre echipamentele sau programele asociate cu sau utilizate de site fie de erori umane care pot apărea în procesarea oricări informatii legate de site.

Site-ul poate că conțină incorectitudini tehnice sau greșeli ori omisiuni tipografice. Societatea nu este răspunzătoare pentru nicio eroare de natură tipografică, fotografică, tehnică sau legată de prețuri (incluzând, dar fără limitare la prețuri greșite ale serviciilor) care apar listate pe site-ul nostru. Societatea își rezervă dreptul de a face modificări, corecții și/sau îmbunătățiri ale site-ului și ale serviciilor descrise în astfel de informații, în orice moment, fără niciun fel de notificare.

Ne rezervăm dreptul de a anula sau de a modifica rezervări atunci când se dovedește că un client este angajat în activități frauduloase sau nepotrivite sau în cicumstanțe din care reiese că rezervarea conține sau rezultă dintr-o greșeală sau dintr-o eroare.

Datele și informațiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandări, garanții, consultanță sau angajament din partea Katerina RomGreek Travel SRL.

Katerina Romgreek Travel SRL nu va putea fi adusă răspunzătoare față de nicio persoana/entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului sau ca urmare a oricărei erori sau omisiuni.

Katerina Romgreek Travel SRL acționează și ca agent pentru terți furnizori precum: agențiile organizatoare, liniile aeriene, hoteluri, companii de închiriat mașini precum și alți furnizori de servicii Turistice denumiți în continuare Furnizori și nu garantează în niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratețea sau calitatea produselor și a serviciilor reflectate pe acest site.

 • DREPTURILE UTILIZATORILOR

În calitate de utilizator al site-ului aveți:

 • Dreptul de acces, navigare și utilizare a acestui Site;
 • Dreptul de a beneficia de informațiile postate pe Site;
 • De a vă exprima opiniile sub forma de comentarii ori de a cere informații suplimentare prin intermediul formularelor de solicitare de informații sau prin intermediul datelor de contact menționate în secțiune Contact;

 

 • OBLIGAȚIILE VIZITATORILOR/UTILIZATORILOR

În calitate de utilizator al site-ului vă asumați următoarele obligații:

 • Să utilizați Site-ul doar în scopuri legale;
 • Să nu violați măsurile tehnologice și de protecție ale Site-ului;
 • Să nu inițiați și desfășurați activități precum cele de tip cracking, hacking ori alte activități similare, de natură să afecteze buna funcționare a Site-ului, a serverului, securitatea informațiilor, etc.
 • Să nu postați pe Site mesaje/materiale cu caracter ilegal, disciminator, abuziv, hărțuitor, amenințător, vulgar, obscen, rasist, profanator, ofensator sau defăimător pentru persoane/organizații, vătămător în orice privință, de natură să inducă un comportament ilegal sau în contradicție cu scopurile declarate ale acestui site;
 • Să nu postați mesaje publicitare;
 • Să nu divulgați informații confidențiale;
 • Sa vă asumați Responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau în numele dvs.
 • Aveți vârsta de 18 ani și capacitatea legală de a iniția acțiuni juridice;
 • Garantați veridicitatea datelor furnizate despre dvs sau membrii familiei dvs;
 • Să nu utilizați site-ului în scopuri speculative, a generării de rezervări false sau frauduloase;
 • Să nu alterați, copiați, transmiteți, distribuiți, vindeți, afișați, licențiați sau reproduceți conținutul site-ului
 • Să nu folosiți în scop comercial conținutul site-ului;
 • Să nu înlăturați creați baze de date sau manuale prin descărcarea pagina cu pagină a site-ului;

 

 • ÎNCETAREA UTILIZĂRII

Sunteți de acord că, în situația încălcării prezenților Termeni și Condiții de utilizare, a Politicii de Confidențialitate sau a legii, putem să suspendăm sau să limităm accesul dumneavoastră la tot sau la o parte a Site-ului și a Resurselor noastre. Acest lucru se poate efectua nefiind nevoie de o notificare prealabilă.

Orice activitate suspectată a fi ilegală, frauduloasă sau abuzivă poate constitui o bază pentru încheierea relației cu dumneavoastră și poate duce la notificarea autorităților publice competente.

 

 • CONDIȚII GENERALE DE REZERVARE ȘI ACHIZIȚIONARE SERVICII PE SITE

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerată drept intenția dvs. de a achiziționa un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dvs va fi acceptată veți primi un email de confirmare de la Katerina Romgreek Travel și va intra in vigoare Contractul cu clientul.

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Katerina Romgreek Travel SRL nu este responsabila pentru eventualele neconcordanțe care pot apărea între informațiile privind tarifele și alte informații din site și informațiile primite direct de la reprezentanții Katerina RomGreek Travel SRL (referenții de vânzare). In aceste cazuri vor avea prioritate, întotdeauna, informațiile primite de la reprezentanții Katerina RomGreek Travel SRL.

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt în funcție de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si condițiile Furnizorului (incluzând regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica adițional Termenilor și Condițiilor acestui site.

În momentul navigării dvs. pe site veți putea observa referiri la diferite condiții aplicabile ofertelor speciale. Acestea se calculează făcându-se referință la prețul standard. Vă rugam să citiți cu atenție acești termeni și să luați legătura cu Katerina Romgreek Travel pentru detalii complete.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligații, anulări, modificări ale rezervărilor și restituiri de bani (dacă este cazul) ori restricții de alta natură. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Katerina Romgreek Travel nu este responsabilă pentru costurile care pot să apară în momentul transferurilor de la un aeroport/terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

ANULĂRI/MODIFICARI

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achiziționat se va face în funcție de Termenii și Condițiile fiecărui Furnizor. În cazul în care doriți anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achiziționat, este responsabilitatea dvs de a informa în scris sau telefonic Katerina RomGreek Travel despre intențiile dvs.

În anumite cazuri este posibil să nu puteți anula/modifica anumite servicii turistice sau va trebui să respectați anumite cerințe pentru aceste acțiuni.

În vederea anulării sau modificării cererii dvs. este necesară transmiterea unei cereri ferme în acest sens.

În eventualitatea modificării sau rezervării (incluzând dar fără a se limita, anulari restituiri de sume, schimbări de nume), Katerina Romgreek Travel Își rezervă dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din această acțiune. Aceste taxe diferă fața de taxele impuse direct de către Furnizor.

PLATA

Nu se accepta alte modalități de plată în afara celor prezentate pe site și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

În funcție de termenii și de condițiile impuse de hoteluri la momentul rezervării vi se poate cere plata integrală sau parțială a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuată în contul Katerina Romgreek Travel SRL.

Plata online cu cardul va fi procesată de integratorul de plăți online NETOPIA Payments.

Katerina RomGreek Travel SRL nu are acces și nu păstrează datele cardului dvs, plata cu cardul va fi procesata de integratorul de plăti online NETOPIA Payments.

Katerina RomGreek Travel sau Furnizorul nu își asumă nicio obligație de a emite biletele, voucherele sau alte documente de călătorie în cazul neplății integrale a serviciilor comandate. În orice situație, sunteți responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

DREPTURI DE PROPRIETATEA INTELECTUALA

Materialele prezentate in cadrul acestui website și eventualele informații transmise prin intermediul poștei electronice sunt proprietatea Katerina RomGreek Travel sau a partenerilor săi din acest proiect, după caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marcă și alte drepturi de proprietate intelectuală.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Protecția datelor cu caracter personal este importantă pentru noi și, prin urmare, acordam o atenție deosebită protejării vieții private a tuturor celor care ce-au pus la dispoziție datele lor.

În acest sens, avem o Politica de confidențialitate în care prezentăm pe larg modul în care va protejam datele cu caracter personal.

PROCESAREA FORMULARULUI DE CONTACT

Katerina RomGreek Travel va folosi informațiile pe care le furnizați în secțiunea corespunzătoare de contact existenta pe site, exclusiv in scopul de a procesa solicitarea dvs.

Prin furnizarea oricăror date cu caracter personal prin intermediul site-ului înțelegeți si sunteți de acord că datele dvs vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile Politicii de confidențialitate a Katerina RomGreek Travel.

Vă rugăm sa aveți în vedere faptul că pentru a putea procesa solicitările dvs transmise este posibil ca, în anumite circumstanțe, să avem obligația de a divulga datele dvs partenerilor cu care Katerina RomGreek Travel colaborează si/sau altor terți furnizori de servicii ai Katerina RomGreek Travel.

Cu toate acestea, Katerina RomGreek Travel a adoptat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura securitatea transferului de date, precum și prelucrarea în conformitate cu cerințele GDPR a datelor dvs de către entitățile menționate anterior.

 

 • LEGEA GUVERNANTĂ

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord că legislația aplicabilă este cea din România și UE cu privire la toate chestiunile care țin de utilizarea acestui website și de cumpărarea oricăror produse sau servicii prin intermediul acestui site.

De asemenea, orice acțiune care are în vedere aplicarea prezenților termeni și condiții de utilizare și a politicii de confidențialitate este de competența instanțelor din România, de la sediul societății KATERINA ROMGREEK TRAVEL SRL, stabilit în București, strada Vasile Lascăr, nr. 5-7, camera 602, etaj 6, Sector 2

CONTACT

Pentru orice fel de întrebări sau comentarii în legătură cu aceste Condiții de Utilizare, așa cum sunt formulate mai sus, puteți să ne contactați la:

KATERINA ROMGREEK TRAVEL SRL

Sediul social stabilit în București, strada Vasile Lascăr, nr. 5-7, camera 602, etaj 6, Sector 2

Tel: 0040770735966, 00306906576676

Email: hello@myjourneyingreece.com

J40/15778/2019, CUI 41916120

Leave a Reply

Your email address will not be published.