Reset Password

Your search results

About me

Pot sa te ajut sa alegi varianta de cazare in Mykonos care ti se potrivește cel mai bine? Inscrie-te si rezerva-ti gratuit o consultanta telefonica cu mine!

IMG_3403
Greetings! 

Sunt Katerina Preda, sunt o mamă optimistă a două adolescente și locuim în insula Mykonos, Grecia. Sunt antreprenor și fostă profesoară de limba română, ca limbă străină pentru greci, iar misiunea mea este să inspir oamenii și să-i ajut să aibă parte de experiențe de neuitat. 

Dintotdeauna mi-a plăcut să călătoresc, să cunosc oameni noi, să descopăr culturi noi, așa că la 20 de ani am plecat din România cu gânduri și visuri mari și am venit în Grecia pentru că mereu mi-au plăcut soarele și marea. Aici am găsit tot ce îmi doream de la un loc în care să-mi trăiesc viața, așa că am rămas în minunată insulă grecească care îmi este ACASĂ de peste 20 ani. 

După 15 ani de lucru într-un domeniu care nu mă împlinea și după multe provocări ale vieții, mi-am ascultat în sfârșit inima și am început un nou capitol în viața mea profesională, mai exact în domeniul turismului și al călătoriilor. Pasiunea pentru locurile minunate din Grecia mi-a dat curajul să fac acest pas și să îmi deschid propria afacere în turism, promovând și organizând vacanțe de lux în Mykonos, locuri pe care le cunosc și care-mi sunt extrem de dragi și pe care aș vrea să le împărtășesc cu toată lumea.

Dincolo de a avea o agenție de turism, îmi doresc să creez experiențe WOW! celor care aleg să își petreacă vacanțele în Mykonos. Pentru mine, vacanțele înseamnă, în primul rând, experiențe plăcute de neuitat. Știu cât de importante sunt condițiile și facilitățile și cred că fiecare detaliu contează – de aceea am ales să ofer oamenilor vacanțe exclusiviste care includ cazare în cele mai luxoase locații, cu servicii impecabile, restaurante gourmet și itinerarii personalizate care țin cont de preferințele fiecărui client în parte.

Indiferent de anotimp, insulele grecești au mereu ce oferi, de la călătorii aventuroase, distracție, tururi încărcate de istorie la vacanțe relaxante și pline de răsfăț. Când îți rezervi un sejur prin intermediul agenției mele, primești mult mai mult decât servicii premium de turism – fiecare destinație aleasă este alimentată de expertiza mea locală și voi fi ghidul tău privat într-o lume mediteraneană plină de istorie, cultură, culori, arome și insule.

Te încurajez să-mi scrii, să-mi povestești despre tine și despre ce fel de activități ți-ar plăcea să ai pe timpul vacanței tale. Permite-mi să-ți ofer o experiență personalizată pe nevoile și dorințele tale, pe care să o păstrezi cu tine pentru tot restul vieții. 

So what does your dream vacation look like?